PROMJENE NA ČELU GRADA

JOSIPA RIMAC VIŠE NIJE GRADONAČELNICA KNINA! 'Ne mogu sjediti na tri stolice, čeka me veliki posao u predizbornoj kampanji'

 Živana Juras/CROPIX

Na polovici svog trećeg mandata vođenja 'Zvonimirova grada', Josipa Rimac više nije gradonačelnica Knina i odlazi u saborske klupe. Čelnu funkciju grada preuzeo je, pak, Nikola Blažević, dosadašnji dogradonačelnik Knina.

Odluku o svom odlasku nakon deset godina gradonačelnikovanja Kninom, potpresjednica HDZ-a i direkorica stranačke izborne kampanje Josipa Rimac službeno je obznanila jutros okupivši sve svoje pročelnike, vijećnike i suradnike.

- Čekaju me velike obveze u Saboru, ali u predstojećem predizbornom ciklusu. Uvjerena sam u pobjedu HDZ-a, a kako bi izbornu kampanju odradila što bolje, ne mogu sjediti na tri stolice – kazala je Josipa Rimac, koja je će u Saboru zamijeniti dosadašnje hadezeovog zastupnika Antu Jerolimova, koji je pod istragom DORH-a.

Inače, Josipa Rimac jutros je u gradskoj knjižnici prezentirala rad Gradske uprave kroz njezin desetogodišnji mandat, a najavila je i izdavanje knjige pod nazivom 'Knin 2005 – 2015'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 17:56