HVALA VAM!

JUTARNJI.HR NAJČITANIJI U STUDENOM Čak 1.238.942 jedinstvenih korisnika vijesti iz Hrvatske i svijeta pratilo je na našem portalu!

Zagreb, 030815.Koranska 2.Novinarska redakcija web portala Jutarnji.hr.Na fotografiji: stoje Vjeko Stanicic, Mihovil Mekic, Damjan Raknic, Goran Sikic, Dejan Oreskovic, sjede Lada Starcevic Novak, Jelena Viljevac Schiebel, Goran Zabic, Sanja Zordic, Jelena Katic, a na podu su Vladimir Marinovic, Goran Vugrinec, Luka Zubovic, Sinisa Susec i Ivan Fischer.Foto: Darko Tomas / CROPIX
 Darko Tomaš / CROPIX / Darko Tomas / CROPIX

Dolaskom prosinca, došla je i nova potvrda snage portala Jutarnji.hr. Naime, podaci DotMetrics istraživanja pokazuju da je Jutarnji.hr u studenom bio najposjećeniji portal u Hrvatskoj!

Nevjerojatna brojka od 1.238.942 stvarnih korisnika, koji su vijesti iz Hrvatske i svijeta pratili upravo na Jutarnji.hr, kao i njihovo povećanje za 11.54% u odnosu na listopad, pokazuju koliko su naši čitatelji zadovoljni sadržajem kojeg im svakodnevno donosimo. Već standardnu prvu poziciju na ljestvici, Jutarnji.hr čvrsto drži i kada je u pitanju vrijeme zadržavanja korisnika na portalu te broj njihovih posjeta. Naime, korisnici su u studenom portal posjetili čak 34.750.229 puta, što je za gotovo 2.500.000 posjeta više nego u prethodnom mjesecu!

Ovako veliko povećanje zabilježeno je i u broju prikaza naših stranica. U studenom je ostvareno 17.03% prikaza više nego u listopadu, što predstavlja najveće povećanje među TOP5 news portala u zemlji!

Dragi čitatelji, zahvaljujemo vam na vjernosti - zbog vas se trudimo svakim danom biti sve kvalitetniji i zanimljiviji medij!

Rezultatima je doprinijela i naša izborna stranica

U predizborno vrijeme pokrenuta je stranica Izbori 2015.- Prava pitanja kroz koju su se naši istraživački novinari, kolumnisti i analitičari svakodnevno, strukturirano i transparentno bavili ključnim temama budućnosti Hrvatske. Ovaj veliki izborni projekt Europapress Holdinga ostvario je zavidnu čitanost te učinio portal Jutarnji.hr prvom stanicom za informiranje o svim izbornim temama.

Stranicu izbori.jutarnji.hr, prema Google Analytics statistikama, posjetilo je više od 1.100.000 korisnika, koji su stranice Izbora pregledali 4.200.000 puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 02:21