ŠOU NAKON BERBE

KAJIN SE PRAVDA NA FACEBOOKU 'Bili su nepropisno parkirani, blokirali su me, a onda su mi prišli i prijetili da će me udariti i da sve snimaju'

Zagreb, 140715.Trg svetog Marka.Sjednica Sabora RH.Na fotografiji: zastupnik Damir Kajin donio je gumenu meduzu i postavio je na zastupnicki mikrofon.Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadic / CROPIX

Nakon incidenta koji se dogodio na jednom parkiralištu u Buzetu pri čemu je negdašnji saborski zastupnik Damir Kajin izlazeći s parkirnog mjesta udario u Hondu dubrovačkih registarskih oznaka, a onda zbog vike i narušavanja javnog reda i mira zaradio i prijavu, na svom Facebook profilu iznio je svoju stranu priče.

Kaže kako se ne bi začudio da se barem jedan četvorice koja su mu prišla i počela prijetiti bavi iznuđivanjem novaca te kako je blatobran na Hondi bio razbijen od prije, a kako je on napravio ogrebotinu od 2-3 centimetra.

Njegovu izjavu prenosimo u cijelosti:

'MEDIJI: Damiru Kajinu prijava za remećenje javnog reda i mira

Blažena Istra. Čime se bavi istarska "javnost"... Mediji se bave dvjema ogrebotinama ukupne dužine 4 cm, široke 1 mm i duboke 0.5 mm, i da li je netko nešto popio (nakon berbe). Mislim, ne tvrdim, ali ne bi se začudio da se barem 1 od ove četvorice koja su ničim izazvanim prišla i počela mi prijetiti, bavi iznuđivanjem novaca u takvim situacijama, jer da ne... ne bi odmah zvali policiju, a štete nema ni na mome, niti na njihovom automobilu. Ponavljam, ta četvorica imali su razbijen blatobran od prije.

Točno, nakon berbe na parkiralištu kod jednog ugostiteljskog objekta pri brzini od 5km/h ogrebao sam njihovo auto koji je bio nepropisno parkiran i zablokirao moj. Naravno, uredno sam se odazvao alkotestu. Dakle, vozio sam se svojim autom, a ne službenim, popio sa društvom na moj račun, a ne javni. Ne zataškavam, već iznosim činjenice. Kakva vika? Rekao sam im da ih zbog takvog postupanja treba biti sram i neka se u Buzetu ponašaju kako se ja ponašam u Rijeci. Na tom razbijenom blatobranu ja sam napravio rez od cca 2-3 cm, širine 1 mm i dubok 0.5 mm, a jedan od njih je mehaničar i zna da štete nema. Drugo, zamislite koliko su verzirani- jedan je navodio da sve snima i da će sve poslati Indexu, a usput prijetio da će me udariti u pleksus. I treće, oko 22.30h već su obavijestili 24 sata, ja sam im prve izjave dao oko 23.15h, a sam novinar razgovarao je sa jednim od ove četvorice koji je bio pripit, pa nije smio voziti za Rijeku- oko 20 min.

Umjesto da nas mediji obavijeste kako se financiraju, oni se bavi tričarijama. Imamo kaznenu prijavu MUP-a protiv ekipe koja je oštetila županijski proračun za najmanje 2.5 milijuna kuna, riječ je o županijskoj uljari, a šute. Imate buzetsku kompostanu koju su trebali pokrenuti ljudi uz pogodovanje istarske politike, a svi su završili u Remetincu. Imate Mirnu koja je trebala biti predmet pogodovanja, pa se šuti. Ne piše se kako je proračun Grada Buzeta oštećen za 600.00 kuna, ili kako je moguće da netko kupi 6.5 ha državne zemlje, plati 12.000 kuna, istu da pod hipoteku i digne 350.000 eura...O 35 točaka neću' - napisao je Kajin na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 12:37