NOVI-STARI PREDSJEDNIK ZADARSKOG HDZ-A

Kalmeta nakon pobjede u Zadru: Na nacionalnoj razini poduprijet ću Tomislava Karamarka!

 Goran Mehkek / CROPIX

- Osjećao sam da ću pobijediti. Vjeravao sam u veliku većinu izaslanika i rezultatom sam zadovoljan iako znam da je ovo novi teret i odgovornost jer se treba pripremiti za sljedeće lokalne izbore. Vrlo je važno što je izborna skupština prošla dostojanstveno, korektno i bez incidenata te da je HDZ kao stranka danas pobjedio jer je dokazao da može održati izbore na najvišem europskom standardu, izjavio je u svojoj prvoj pobjedničkoj izjavi novi-stari predsjednik ŽO HDZ-a Zadarske županije Božidar Kalmeta.

Na novinarsko pitanje vidi li Rena Sinovčića u svom budućem timu Kalmeta je odgovorio da je prerano govoriti o kombinacijama te vrste, a potom je otkrio da će na nacionalnoj razini podržati Tomislava Karamarka.

- Da, rekao sam da sam za to da se na općem saboru stranke izabere novo vodstvo i novi čovjek na čelu HDZ-a. Mislim da je najbolje rješenje za prvoga čovjeka izabrati Tomislava Karamarka jer on može kontrolirati stranku i dovesti je pobjedničkim putem. Ja sam dakle za novo vodstvo, novu snagu i novu energiju te nove ideje koje će HDZ vratiti na pobjedničke staze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 01:49