PLAGIJATORSKA AFERA

KARAMARKO BRANIO BRKIĆA 'Pustite ga na miru, teško mu je. On je heroj Domovinskog rata'

Ako će taj problem s diplomom riješiti 400.000 nezaposlenih, onda sve diplome treba pobacati u smeće, kaže Karamarko
 Robert Fajt / CROPIX

PLITVIČKA JEZERA - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na obilježavanju 23. godišnjice pogibije prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića na Plitvičkim Jezerima, tajnika svoje stranke Milijana Brkića obranio je od novinara, rekavši da ga pustimo na miru jer je za njega ovo veliki i emotivan dan, jer je Brkić specijalac i jedan od heroja Domovinskog rata. Njegovu aferu "diploma" tako je prokomentirao sam Karamarko.

PROŠLE SU 23 GODINE OD KRVAVOG USKRSA 'Imamo državu za kakvu smo se borili, ali ne i kakvu smo željeli'

- Ako će taj problem s diplomom riješiti 400.000 nezaposlenih, dakle skoro 100.000 novih nezaposlenih otkad je SDP na vlasti, onda sve diplome treba pobacati u smeće. Ja postavljam pitanje što je sa skoro 400.000 diploma koje su na Zavodu za zapošljavanje i što je 30.000 mladića i djevojaka koji su sa diplomom po rukom otišli u inozemstvo u zadnje dvije godine otkako su nam oni na vlasti - upitao je predsjednik HDZ-a.

Puno bolje mu je leglo novinarsko pitanje o vukovasrskom gradonačelniku Željku Sabi, odnosno novim izborima u gradu na Dunavu.

- Događa se ono što se trebalo davno dogoditi. Mislim da je taj čovjek davno trebao dati ostavku zbog svih zlouporaba i sumnje da je počinio kriminal. Vidite kako se polako otvaraju sve te afere SDP-a prema kojima oni imaju sasvim drugi odnos nego prema tzv. aferama HDZ-a. Naše afere su procesuirane, neki ljudi su presuđeni. Oni se distanciraju kao da to nije njihov problem, da to nije njihov posao. Itekako je to njihov posao, otkrivaju svoje pravo lice - zaključuje Karamarko.

Komentirajući ankete za predstojeće izbora za Europski parlament rekao je kako SDP-ovci "mogu pričati što hoće i kreirati ankete kakve hoće, mi ćemo pobijediti na ovim izborima, ponovit ćemo naš rezultat od prošle godine minimalno, i to je sve što imam reći".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 17:23