OŠTRO PO PROTIVNICIMA

Karamarko: 'Milanović i oporba su obećali pakao. U paklu će i završiti!'

Dragan MatiĆ / CROPIX
 Dragan MatiĆ / CROPIX / CROPIX

Uoči sjednice Predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice Tomislav Karamarko obratio se novinarima. Na pitanje hoće li sa svojim kolegama razgovarati o slučaju Drimia rekao je da je to 'brutalno iskreirana, bestijalna i infantilna priča'.

- Samo glupi ljudi mogu raditi ovakve konstrukcije. Ja sam čist, doista, vjerujem da će Povjerenstvo tako i riješiti ovaj slučaj, kazao je Karamarko.

- Ja mogu ne biti u politici ili Vladi, ali uvijek ću biti pošten čovjek. Nisam opterećen ničim, veliki sam optimist. Bojim se jedino dragog Boga, nikakvog glasanja o povjerenju. Moja stranka je iza mene, kazao je Tomislav Karamarko.

- Na izborima sam bio jedini kandidat. Malo čudno, ali to nije bio vjetar u leđa mojoj taštini već iskaz snage naše stranke, kazao je.

- HDZ nije podijeljen. Pobjeđivali smo stranke koje su imale odlične rejtinge i Milanovića i njegovu bulumentu. Gdje su sada? Gledajte čime se bave. Obećali su pakao. Četiri godine smo imali pakao s njima i jedino što mogu raditi jest proizvoditi ovaj pakao, koji proizvode, a vjernici će reć' - i završit će u paklu, rekao je Karamarko.

- Pustimo Povjerenstvo da kaže svoje, neka se nitko ne petlja. Ono što je najgore je dirati u nečiju obitelj, to je doista dno dna. Petljati obitelj u obračunu s političarem je nemoralno. Molim ih da mi ne diraju u obitelj! To je poruka svima koji se bave ovim čime se bave, kazao je.

Karamarko je, naime, upitan, razgovara li se unutar stranke o zamjeni Ivana Šukera, koji vodi Klub HDZ-a u Saboru.

- Razgovarat ćemo i o tome sada. Sve su opcije moguće. Želimo da klub bude efikasan i da bude odgovoran, kazao je Karamarko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 03:08