PRIJEPORI U SDP-U

KOMADINA BRANI MILANOVIĆA Nije Zoran ništa kriv, ja ga ne čujem ni ne vidim, ne stoji iza napada na Beru. On je ipak malo veći frajer od svih njih...

 Nikolina Vuković Stipaničev / HANZA MEDIA

Gost emisije Točka na tjedan televizije N1 bio je potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina koji je između ostalog prokomentirao mogućnost da iza kritičara predsjednika Davora Bernardića stoji bivši predsjednik stranke Zoran Milanović.

- Nije Milanović ništa kriv, ja ga bar ne čujem, ni ne vidim. Čujem priče da se s nekima čuje. On je pošteno odustao, bio je svjestan da je izgubio druge izbore i povukao se. On nije rušen, njega nitko nije rušio, niti su mu radili ovo što rade Davoru Bernardiću. Ja sam bio samo najavio kandidaturu kad budu redovni izbori, nešto slično što je sad napravio Mirando Mrsić, samo što je on to napravio tri i pol godine prije izbora. Ovaj je izvanredni, još nije ni stolicu zagrijao a evo već kandidata, rekao je Zlatko Komadina koji je bio upitan misli li da Zoran Milanović vuče konce iz pozadine.

- Moguće je, ali mislim da se on ne bi bavio s tim, on je malo veći frajer od svih njih, da tako kažem. Ovo je jednostavno pitanje osobnih pozicija i stečenih privilegija da su ljudi uvijek bili vidljivi i imali pozornicu u Saboru i istina, po meni su se mnogi korektno borili i iznosili stavove, ali ne dajem im za pravo da ovo rade sa strankom. Možda uspiju, nitko nije nezamjenjiv, SDP-a će biti i bez njih i bez mene. Ja ništa ne tražim od SDP-a, dobio sam povjerenje građana, ja sam svjedok vremena, mogu Milanka i Ranko pričati o 27 godina, pa i ja sam 27 godina u stranci, bio sam potpredsjednik i za vrijeme Račana i Milanovića i sada. Pa to valjda nešto govori o povjerenju članova stranke, a i o povjerenju građana, zaključio je Komadina za N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:25