UZVRAĆA UDARAC

LOVRINOVIĆ O ČOVJEKU KOJI JE OREŠKOVIĆU POSTAVIO UVJETE 'Strašnoje da nam monetarnu politiku kroji drugorazredni činovnik strane banke!'

 EPH

Ivan Lovrinović na svom se Facebook profilu obračunao sa svojim kritičarima, nazvavši drugorazrednim činovinikom Erika Nielsena, glavnog ekonomista Unicredit banke, organizatora investicijske konferencije u Kitzbühelu i predstavnika vjerovnika na toj konferenciji, na kojoj je bio i mandatar Tihomir Oreškovič.

Status prenosimo u cijelosti:

Zahvaljujem udruzi Franak na podršci jer moramo biti svjesni da samo zajedničkim naporima možemo riješiti ovaj i druge teške probleme u Hrvatskoj.

Podržali ste me na izborima i biti ću vaš glas u Saboru i široj javnosti.

Napadi kojima sam izložen u zadnje vrijeme pokazuju tko se plaši promjena i želi sačuvati svoje pozicije. Otvorio sam dvije važne teme: monetarna reforma i drugi mirovinski stup. Sada se moraju napraviti državnički potezi, promijeniti ekonomska i monetarna politika jer će u suprotnom nastupiti kolaps. Drugorazredni činovnik jedne strane banke u udarnim terminima HRT dobija priliku da se izravno miješa u našu unutrašnju politiku i monetarni sustav. Neviđeno i nedopustivo! Cilj je da me se marginalizira i proglasi opasnim tipom koji želi svojim neznanjem destabilizirati za njih savršeni sustav koji im je čitavo vrijeme jamčio stabilne zarade i neodgovornost u poslovanju poput problema "švicarac". Sada će se pokazati tko će se svrstati na koju stranu i što možemo očekivati u bliskoj budućnosti.

Neću vas iznevjeriti!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 13:09