DRAMATIČNA SJEDNICA SDP-A

MARIN JURJEVIĆ 'Borit ćemo se da i dalje budemo stranka koja je sposobna voditi Hrvatsku'

Zagreb, 080213.Sabor.Hrvatski sabor je rad nastavio raspravom o izvjescu o poslovanju Hrvatske agencije za malo gospodarstvo (HAMAG) u 2011. godini. HAMAG je agencija kojoj je zadatak poticati razvoj malog i srednjeg poduzetnistvaNa fotografiji: Marin Jurjevic.Foto: Davor Pongracic / CROPIX
 Davor Pongračić / CROPIX

"Odlučili smo kako smo odlučili i sada ćemo dalje vidjeti", komentirao je večeras SDP-ovac Marin Jurjević odluku Glavnog odbora (GO) o isključenju Slavka Linića iz stranke.

Vjeruje, kaže, u SDP. "Borit ćemo se da i dalje budemo stranka koja će i u daljnjem razdoblju pokazati da ima sposobnosti voditi Hrvatsku", kazao je Jurjević.

Verčeras su, kaže, otvoreno i bez zadrške, zareza i zagrada govorili o situaciji, društvu i SDP-u, a o odluci Predsjedništva stranke da se isključi Slavko Linić smo morali odlučiti.

Član Predsjedništva SDP-a Mihael Zmajlović kazao je kako mu je drago zbog odluke Glavnog odbora, koju tumači kao poruku svim članovima stranke.

"Bez obzira koliko imate staža, ukoliko želite poštivati demokraciju, demokratske procese, morate poštovati statut i pravila igre i ako nekoga oklevećete za to treba snositi posljedice. To je vrlo jasna poruka svim članovima stranke, ali želimo prenijeti ta pravila i standarde i u vođenje države i zato mi je drago da je većina članova GO SDP-a potvrdila odluku Predsjedništva", rekao je Zmajlović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 08:24