OBJAVIO I FOTOGRAFIJU

Milanović ministru Butkoviću: ‘Kako ide bratov posao s kamionima?‘; Stigao mu ekspresan odgovor

Očito je da Milanovića istina boli i da ga je moja objava dobro zasvrbila, napisao je Butković

Zoran Milanović

 Damir Krajač/CROPIX

Zoran Milanović je na svom Facebooku objavio fotografiju premijera Andreja Plenkovića s Miloradom Dodikom, uz pitanje upućeno HDZ-ovom ministru mora, prometa i infrastrukture Olegu Butkoviću.

- Olegu Butkoviću, a kako ide bratov posao s kamionima?! Posluje li s Hrvatskim cestama i na gradnji mosta prema Banjoj Luci - napisao je Milanović.

Odovor je to na jutrošnju objavu Olega Butkovića na Facebooku, koji je na svom Facebooku podijelio poveznicu na vijest Jutarnjeg lista naslova ‘Vučić, Dodik i Porfirije objavili srpski osvajački program: ‘Krećemo točno 5. i 6. svibnja!‘, uz poruku Zoranu Milanoviću.

Milanović je FB objavu ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića komentirao i tijekom današnjeg pojeta Rijeci.

- Ne insinuiram o poslovima njegova brata s državom već govorim opće poznatu stvar i notornu činjenicu, da je ostavio posao policajca i krenuo u posao s kamionima kao podizvođač na megaprojektima koje vodi ministarstvo gdje je njegov brat ministar. Žao mi je što svom bratu nisam tako nešto omogućio - ustvrdio je predsjednik.

- Dok Milanović rastače ustavno-pravni poredak, njegov veliki prijatelj Dodik, u društvu Vučića i Porfirija, priprema novi pohod na susjedne države. Ona poznata rečenica Stjepana Radića mogla bi se vrlo lako primijeniti i na Milanovića: Ne srljaj k‘o gusak u Laktaše! - napisao je, podsjetimo, jutros Butković, koji se referira na posjet Zorana Milanovića privatnom imanju Milorada Dodika u Laktašima 2022. godine, kad je ondje, nakon prisnog pozdrava s Dodikom, boravio tri sata.

Milanoviću je tijekom poslijepodneva odgovorio i prozvani ministar.

- Očito je da Milanovića istina boli i da ga je moja objava dobro zasvrbila. Tužno je da predsjednik naše države može izvan zemlje otići jedino Dodiku u Laktaše. I onda kad mu se to kaže, odgovara lažima i napadima na obitelj. Tipični Milanović. Ja neću odgovarati na isti način o poslovima njegovih članova obitelji, pogotovo onih koji više nisu s nama - napisao je Oleg Butković na Facebooku, a objavio je i zajedničku fotografiju Milanovića i Dodika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 22:56