O ČEMU ON?

Miletić na Twitteru objavio bizaran video koji morate vidjeti da bi vjerovali: ‘Zmije će se pritajiti...‘

Mostov zastupnik najveći dio radne energije ovog ljeta troši na borbu protiv globalista koji nam, tvrdi, pripremaju još jednu lažnu pandemiju.

Marin Miletić

 Marin Miletić/X (twitter)

Za razliku od većine oporbenih zastupnika koji se još mažu kremama za sunčanje ili pak drijemaju negdje u debeloj hladovini, Mostov zastupnik Marin Miletić na svoje birače i njihove interese pazi svaki dan, a pogotovo u vrijeme godišnjih odmora.

Poput vrijedne pčelice svakodnevno ih putem društvenih mreža oprašuje zlata vrijednim savjetima i upozorenjima.

Ovog ljeta najveći dio radne energije troši na borbu protiv globalista koji nam, tvrdi, žele nametnuti još jednu "lažnu pandemiju" i izbosti nas lažnim cjepivima.

Mostov zastupnik dobro primjećuje kako se bliže parlamentani, europski i predsjednički izbori, te kako je to "možda i posljednja prilika da jednom zauvijek ugasimo globaliste", odnosno premijera Andreja Plenkovića i Možemo!.

- I dok globalističke hijene opet plaše ljude ovoga svijeta s virusom poput gripe, dok opet mediji u rukama gospodara tame šire strah o novom soju u Engleskoj, Francuskoj, Danskoj, dok Biden priprema opet drugi dio plandemije u SAD-u, vi morate znati da u Hrvatskoj toga ničega neće biti. Jer smo svakim danom bliži izborima. Narod će birati opet svoje zastupnike u Saboru, birat ćemo zastupnike u EU parlamentu i birat ćemo predjednika Republike. Globalisti znaju da je barem 50 posto naroda protiv plandemičara, koronakartela, ali sada i puno više jer su ljudi - progledali. Zato će u Hrvatskoj njihov narativ biti drugačiji. Zmije će se pritajiti. Ali narod će imati uskoro priliku ugasiti ih. Jednom za svagda - kaže Miletić u svojoj današnjoj "poslanici" na X-u, mreži nekad znanoj kao Twitter.

U videoporuci prikačenoj uz tekstualni dio poruke, zastupnik Miletić biračima savjetuje da glas za njega i njegov Most znači i glas za "Hrvatsku slobodnu od GMO otrova", ali i Hrvatsku kao oazu u kojoj će se i dalje moći plaćati - gotovinom!

- Učinimo našu Hrvatsku oazom slobode, zemljom zdrave hrane slobodne od GMO otrova, zemljom plaćanja kešom, zemljom u kojoj se nikoga neće tjerati na suluda cijepljenja i u kojoj će se baš dobro živjeti - poručuje Miletić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:35