GLASALA JE 'ZA'

NAJTEŽI DANI U ŽIVOTU HNS-ovaca KOJI SU GLASALI ZA KOALICIJU Zbog salve uvreda mlada HNS-ovka morala ugasiti Facebook profil

Marija Puh
 Ronald Gorsic / HANZA MEDIA

ZAGREB - Zagorska HNS-ovka Marija Puh, koja je kao član Središnjeg odbora stranke podržala koaliciju s HDZ-om te će kao saborska zastupnica biti jedna od onih koja će podržavati Vladu Andreja Plenkovića, doživjela je niz uvreda na svom Facebook profilu od strane nezadovoljnih Zagoraca, zbog čega je odlučila noćas zatvoriti svoj Facebook profil, piše portal zagorje.com.

Komentar Marije Puh portal nije mogao dobiti jer se na novinarske pozive ne javlja od kada je Središnji odbor stranke donio odluku o koaliranju s HDZ-om, a od nekih zagorskih HNS-ovaca doznaje se, zapravo, da se ne javlja ni njima.

Iako je Predsjedništvo HNS-a na maratonskoj sjednici u utorak odlučio da neće ući u koaliciju s HDZ-om, u srijedu se dogodio obrat na sjednici Središnjeg odbora u srijedu. Od 107 prisutnih članova Središnjeg odbora, 78 ih je bilo za koaliciju s HDZ-om, njih 20 protiv, a devet je bilo suzdržanih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:50