DOBRE VIJESTI

Najveća turistička kompanija povećava kapacitete prema Hrvatskoj, evo koga dovode na Jadran već iduće godine

Kako su najavili iz te kompanije, od 2024. godine broj sjedala prema Italiji i Hrvatskoj bit će veći za 50 tisuća

Turisti u Dubrovniku

 Tonci Plazibat/Cropix

Najveća turistička kompanija TUI najavila je kako će 2024. godina biti njihova najjača dosad - za tada, naime, planiraju za čak 1.1 milijun povećati broj aviosjedala iz Velike Britanije, a jedna od destinacija na kojima je planirano povećanje je i Hrvatska.

Kako su najavili iz te kompanije, od 2024. godine broj sjedala prema Italiji i Hrvatskoj bit će veći za 50 tisuća što znači i veći broj britanskih posjetitelja, no povećanja prema nekim drugim destinacijama biti će i veća od toga.

Tako će iz Velike Britanije prema Turskoj, Španjolskoj, Grčkoj i Cipru broj sjedala biti veći za čak 250 tisuća, a na letovima prema sjevernoj Africi imat će dodatnih 300 tisuća sjedala.

- Naši putnici žele veću fleksibilnost i veći broj aerodroma s kojih mogu letjeti na odmor. Novi ljetni program TUI-ja za 2024. omogućit će im upravo to jer smo osigurali dodatne letove iz Glasgowa, Bournemoutha, Newcastlea i Bristola. Svaka britanska regija zabilježit će povećanje kapaciteta, kazao je direktor TUI-ja za UK i Irsku Andrew Flintham.

TUI-jeva flota obogaćena je dodatnim zrakoplovima iz Glasgowa, Bournemoutha, Manchestera i Bristola, a osim povećanja broja konekcija, uvode se i brojne nove linije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:39