SRETNICA IZ METKOVIĆA

NAJVEĆI DOBITAK NA EUROJACKPOTU U HRVATSKOJ 'Nekoliko puta sam provjeravala jesu li to moji brojevi'

"Čisto da znate ukoliko se u petak pogodi Eurojackpot u Zagrebu, to sam možda ja!", rekla je službenicima Hrvatske lutrije

Ovoga tjedna u Hrvatskoj lutriji dvoje dobitnika podigli su 3,5 milijuna kuna koje su osvojili u prosincu. Svoj novac u ponedjeljak je pokupio obitnik Bingo plus 7 dobitka, a u srijedu se na blagajni Hrvatske Lutrije u Zagrebu, gdje je doputovala iz Metkovića, pojavila dobitnica dosad najvećeg dobitka u igri Eurojackpot u Hrvatskoj u iznosu od 1.707.631,53 kune, koliko je osvojila za 5+1 pogodaka.

"Teško je vjerovati i nekoliko puta sam provjeravala jesu li to moji brojevi", ispričala je kroz smijeh sretna igračica službenicima Hrvatske lutrije koji su je dočekali. Vesela dobitnica redovito igrava sve lutrijske igre, a Eurojackpot uplaćuje otkako se igra u Hrvatskoj. Od ogromnog dobitka dijelio ju je samo jedan broj, ali ona zbog toga nije manje sretna. "Mislim da bi to bilo malo previše", rekla je.

Što će s osvojenim dobitkom? "Dobro se dobrim vraća. Tako sam već mnogo puta pomogla mnogima kojima je trebalo i nastavit ću s tim, a sada sam i sama osvojila nešto što će mi u mojoj namjeri pomoći. Kad daješ, vraća se", rekla je sretna dobitnica iz Metkovića koja je uplatila i za današnje izvlačenje. "Čisto da znate ukoliko se u petak pogodi Eurojackpot u Zagrebu, to sam možda ja!", rekla je službenicima Hrvatske lutrije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 14:33