U PETOM KUPEU

Ne propustite PRati moj đir: Organizatori projekata u kulturi i novinari na speed dateu u sklopu zanimljivog projekta

U zagrebačkom Petom kupeu 8. veljače sastat će se novinari iz sedam medija, među ostalim i Jutarnji list, te mladi organizatori

PRati moj đir

 Promo/

‘PRati moj đir‘ novi je projekt koji spaja mlade organizatore projekata u kulturi i medije. U zagrebačkom Petom kupeu 8. veljače sastat će se novinari iz sedam medija, među ostalim i Jutarnji list, te mladi organizatori, koji će imati priliku u formatu speed datea predstaviti svoje projekte. Ovo nije dejt nakon kojeg će poruka ostati na seenu. Svaki novinar će odabrati projekt koji mu se sviđa i o kojem želi izvijestiti na svom portalu u dva medijska vala do kolovoza 2024. godine.

‘PRati moj đir‘ ne samo da mijenja igru promocije kulturnih projekata, već i otvara vrata za networking između mladih organizatora međusobno i s medijima, što će potaknuti nove projekte i njihovu medijsku vidljivost.

‘PRati moj đir‘, osim postavljanja temelja za dugoročnu suradnju, pridonosi rastu kulturne participacije, podržava mlade organizatore i donosi svježu perspektivu daleko iznad uobičajenih granica.

Prijave za organizatore su otvorene, a kriteriji su sljedeći: morate imati do 33 godine i projekt se mora održavati na području Republike Hrvatske. Prijaviti se možete slanjem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a mail mora sadržavati kratak opis projekta i predviđeno vrijeme održavanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:35