ŠTO JE NAPISAO?

Neke navike umiru teško: Radimir Čačić na HRT došao sa šalabahterom na ruci

Korisnici društvenih mreža sada se zabavljaju pokušavajući otkriti što je čelnik Reformista napisao na dlanu lijeve ruke

Radimir Čačić i šalabahter na dlanu lijeve ruke

 Screenshot HRT

U emisiji Otvoreno HRT-a sinoć se govorilo o novom ministru graditeljstva Ivanu Paladini. Uz voditelja Mislava Togonala u studiju su još bili i Marko Pavić, Sandra Benčić i Sanja Radolović, no svu pozornost 'ukrao' je Radimir Čačić.

Naime, čelnika Reformista u jednom trenutku otkrila je kamera da na dlanu lijeve ruke ima ispisane neke riječi, a riječ je o poznatom Čačićevom šalabahteru kojeg već godinama koristi. Nedavno je i na gostovanju na N1 televiziji Čačić također uhvaćen sa šalabahterom, a korisnici društvenih mreža sada se zabavljaju pokušavajući otkriti što je čelnik Reformista napisao na dlanu lijeve ruke.

Inače, Čačiću se u vrijeme dok je bio ministar često znalo dogoditi da mu se i prispava na sastancima, što je pravdao činjenicom da je tada živio u Varaždinu i autom putovao svaki dan u Zagreb, kao i činjenicom da zbog opterećenosti poslom malo spava. Tada je javnost otkrila i da voli koristiti šalabahter na ruci, a očito je da neke navike umiru teško pa je Čačić u posljednje vrijeme ponovno počeo koristiti svoj podsjetnik kod važnih tema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:56