POJAČANE MJERE SIGURNOSTI

'NEMA POKUŠAJA ULASKA NAVIJAČA U HRVATSKU' MUP Srbije opvrgnuo tvrdnje da su navijačke skupine krenule prema Hrvatskoj

Zagreb, 220313.Trg Bana Jelacica.Na glavnom zagrebackom trgu zapocele su pripreme za gledanje vecerasnje utakmice izmedju Hrvatske i Srbije. Na trgu ce biti postavljen veliki videozid za sve one koji nece moci biti na stadionu.Na fotografiji: Navijaci iz Njemacke.Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadic / CROPIX

BEOGRAD - Dok srbijanska javnost s iznimnom pozornošću očekuje večerašnju kvalifikacijsku utakmicu s Hrvatskom u Zagrebu, a vodeći beogradski elektronički mediji iz minute i minutu prate zbivanja u Zagrebu, Policijska uprava Beograda priopćila je da će danas tijekom i nakon utakmice pojačati mjere sigurnosti, poglavito oko diplomatsko-konzularnih predstavništava.

PRATITE UŽIVO! ODBROJAVANJE DO UTAKMICE GODINE: SENZACIJA IZ HRVATSKE SVLAČIONICE Mateo Kovačić kreće u prvih 11 umjesto Vukojevića, Štimac naredio totalni juriš od prve minute!

Istodobno, MUP Srbije odbacio je tvrdnje i spekulacije da su navijačke skupine krenule premna Hrvatskoj, a beogradski mediji izvješćuju da ni hrvatska policija zasad nije otkrila nijedan pokušaj ulaska srpskih navijača u Hrvatsku.

“Policija Srbije do sada nije zabilježila nijedan pokušaj organiziranih grupa navijača da uđu u Hrvatsku uoči utakmice u Zagrebu”, rečeno je agenciji Beta u MUP- u Srbije.

Policija je ranije najavila da će kontrolirati sve granične prijelaze preko kojih bi mogli eventualno ući srpski navijači, ali i putne pravce prema Zagrebu, a policijski dužnosnici potvrdili su da se te mjere i “primjenjuju na terenu” i “na službenim graničnim prijelazima”.

Po dogovoru nogometnih saveza Hrvatske i Srbije navijačima gostujućeg nacionalnog tima neće biti omogućen ulazak ni na utakmicu u Zagrebu, ni na uzvrat u Beogradu.

U Novom Sadu su, u povodu večerašnje utakmice, svim osnovcima skraćeni časovi, odlučilo je Vijeće direktora novosadskih osnovnih škola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 18:08