VETO SANJINA ŠPANOVIĆA

NOVI POLITIČKA EMISIJA NA N1 TELEVIZIJI Prvi gost Slaven Dobrović govorit će o sastancima Plenkovića i Vesne Pusić koji su izazvali paniku u Mostu

N1 širi svoj autorski tim sa Sanjinom Španovićem, autorom dobro poznate i gledane televizijske emisije Veto. Sanjin Španović karijeru je započeo u Jutarnjem listu i gradio je od gradske rubrike do naslovnih stranica. Svojim talentom i radom ubrzo je stekao status novinara koji otkriva najskrivenije detalje i ima stav i publiku.

Izvještavao je o pričama iz Hrvatske i svijeta, ali i s ratnih područja - Afganistana, Sirije i Iraka. Prije četiri godine kreće s projektom emisije Veto u kojoj je ugostio sve vodeće aktere s društvene i političke scene. U emisiji Veto Sanjin Španović razgovarat će s najaktualnijim gostima iz svijeta politike, svakog utorka u 20 sati samo na N1 televiziji.

Gost večerašnje emisije je ministar zaštite okoliša i energetike Slaven Dobrović. Novoizabrani član Glavnog odbora Mosta odgovara na najnovije spekulacije o sukobima u Vladi i sastancima premijera Plenkovića s Vesnom Pusić zbog kojih je došlo do panike u Mostu.

Otkriva planove stranke za lokalne izbore te mogu li istodobno na nacionalnoj razini s HDZ-om biti partneri, a na lokalnoj ljuti suparnici. Hoće li od prvog travnja poskupiti građanima plin i što nova regulacija cijena znači za HEP u svijetlu moguće privatizacije? Gdje su došli s planom otkupa Ine? Opstruira li se projekt Centra za gospodarenje otpadom Lećevica u Dalmaciji i koliko je taj slučaj povezan s lokalnim izborima?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 20:50