HOROR U ZAGORJU

Obitelj u kući pronašla mrtvo tijelo 64-godišnjaka, ima ubodne rane po tijelu, mještani u šoku: ‘Svašta se po selu priča!‘

Očevidom je rukovodila zamjenica državnog odvjetnika Marina Soldo Petrinić, tijelo poslano na Zavod za sudsku medicinu na obdukciju

Ilustrativna fotografija

 /Cropix

Beživotno tijelo 64-godišnjeg muškarca pronađeno je danas prijepodne u Gornjoj Pačetini na području Zagorja. O užasu koji su zatekli u kući oko 10.30 sati policiju su obavijestili članovi obitelji preminulog muškarca i u tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti horora koji je šokirao inače mirno mjesto.

Zbog suspektnih okolnosti smrti, policija je o svemu obavijestila Županijsko državno odvjetništvo, pa je tako na mjestu događaja očevid obavila dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu, Marina Soldo Petrinić.

Iz Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu su priopćili da je "tijekom provedenog očevida, a prema dosad utvrđenom, 64-godišnjak zadobio ubodne rane po tijelu pa je dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika izdala uputnicu za prijevoz mrtvog tijela na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije".

Jedan od susjeda za Jutarnji je iznio nekoliko pojedinosti o preminulom muškarcu.

- Ostali smo šokirani kad smo čuli da našeg Mire više nema. Živio je u prizemlju sam, već neko vrijeme nije radio. Mislim da je aplicirao za prijevremenu mirovinu. Ne znam je li ju uspio ostvariti, ali znamo da je imao neka primanja. Živio je u prizemlju te kuće, a na katu živi majka njegova bratića koji, pak, živi nekoliko stotina metara dalje. Valjda ga je ona i pronašla. Vjerujte, u šoku smo - rekao je za Jutarnji list jedan od susjeda preminulog muškarca. Druga susjeda rekla je da je pokojni bio dobar čovjek, ali da se nije puno družio s mještanima nakon što je napustio posao na željeznici.

-Svašta se po selu sad priča pa i da je bio žrtva nekog lopova koji mu je došao na čašicu rakije. Što god da se utvrdi, nitko ne zaslužuje takvu sudbinu. Bio je rastavljen, kćer mu živi negdje u Zagrebu ako se dobro sjećam. Prestrašno. U selu je zavladao nemir jer, ako je ubijen, ubojica slobodno hoda okolo - zaključuje druga stanovnica Gornje Pačetine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:06