OBITELJ U ŠOKU

OSTAVILI PSA U VARAŽDINSKOM HOTELU ZA LJUBIMCE, DOBILI GA MRTVOG 'Našeg Bubija su izgrizli veliki psi, a nama to nisu javili pet dana'

- Doveli smo ga misleći na sigurno, a odnijeli ga u kutiji i zakopali u našem dvorištu, kaže vlasnik maltezera Predrag Martinčević
 Facebook

Obitelj Martinčević iz Varaždina otišla je na godišnji odmor i ostavila svog maltezera u varaždinskom hotelu za ljubimce, a onda su doživjeli šok. Iz hotela Aurora su im javili da je pas izgrižen i uginuo.

- Naš Bubi bio je izgrižen pet dana ranije. Javili su nam tek kad je uginuo. Vodili su ga nekom veterinaru koji očito isto olako shvaća svoj posao. Iako mi imamo svoje veterinare, uskratili su nam da znamo i reagiramo, napisao je na Facebooku šokirani vlasnik Predrag Martinčević.

Pas je bio teško ozlijeđen, izgrižen i sa slomljenom lopaticom. Veterinaru je dovezen tek u ponedjeljak, operiran u srijedu, a uginuo je u petak. Navodno od otrovanja.

- Doveli smo ga misleći na sigurno, a odnijeli ga u kutiji i zakopali u našem dvorištu, navodi Martinčević. Dodaje da je njegov pas od tri kilograma bio smješten s psima različitih pasmina i veličina, od kojih su mu neki više izgledali kao oružje, a ne psi.

'Bubija više nema i nikakav novac ni odštetu ne želimo za njega jer taj novac je krvav i ne bi ga mogli ni taknuti. Apeliramo kad ostavljate svojeg ljubimca u nekom od hotela, nemojte se ustručavati, sve provjerite jer jedino što želite je da vas vaš ljubimac ako ne zdrav, barem živ dočeka na povratku s mora', napisao je ožalošćeni Bubijev vlasnik, koji kaže da je psa cijela obitelj voljela kao svoje dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 08:30