SIGURNA BUDUĆNOST

OTKRIVAMO Nova posmrtna pripomoć: dvostruko povoljnije i dvostruko više novca za troškove pogreba

 Getty Images

Najveća hrvatska osiguravateljska kuća Croatia osiguranje i portal Dosi.hr danas su predstavili novu policu osiguranja na Dosi.hr, Sigurna budućnost , koja vam omogućava da se na vrijeme pobrinete za svoje najbliže.

Polica Sigurna budućnost novi je oblik je posmrtne pripomoći, bitno povoljniji od dosadašnjih: uplaćuje se od 22 kune mjesečno, a do sad ste za posmrtnu pripomoć morali uplaćivati 32 ili 45 kuna mjesečno.

Uz to, nakon vaše smrti, vaši najbliži dobit će od 7600 do 76.000 tisuća kuna, ovisno o tome koliko ste odlučite uplatiti, a u dosadašnjim oblicima posmrtne pripomoći dobili bi 5004 ili 7008 kuna, ovisno o paketu koji ste odabrali.

Na primjer, ako imate 40 godina i uplaćujete 32 kune mjesečno kroz idućih 20 godina, kroz Dosi.hr i Croatia osiguranje dobit ćete 11.234 kune, a kroz dosadašnje oblike posmrtne pripomoći svega 5 tisuća kuna.

Dakle, Sigurna budućnost značila bi 120% veći iznos za sigurnu budućnost vaših najdražih.

Osim toga, prednost novog proizvoda, kažu voditelji Dosi.hr , jest da novac ne morate potrošiti samo za troškove pogreba, već za sve troškove koji su možda ostali iza vas, poput pravnih troškovi, ali i kao dodatan izvor štednje za vaše najmilije.

Iznos koji dobijete kroz uplatu police Sigurna budućnost vašim najbližima može poslužiti za:

- troškove pogreba

- pravne troškove

- dodatnu štednju

Polica je jednostavna i povoljna, kažu, a može se ugovoriti u samo nekoliko klikova, ekskluzivno na stranici Dosi.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 20:21