REVOLUCIJA

OTKRIVAMO O ČEMU SVI DANAS PRIČAJU Više od 143 tisuće ljudi pogledalo je ovaj trailer. Evo što je u pozadini!

Dvije trećine Hrvata promijenilo je način kako provode vrijeme u svom domu. Čak 1.53 milijuna obitelji zamijenilo je najvažniju stvar u svom domu s nečim novim, manjim i boljim. Trendovi gledanja TV programa daju potpuno novu sliku o tome kako danas pratimo omiljene filmove i utakmice Lige prvaka.

Želite znati više?

POGLEDAJTE TRAILER:

ISTRAŽITE VIŠE na http://apps.jutarnji.hr/tv-buducnosti/

I ne propustite biti spremni za sve što nam donosi televizija budućnosti. Gledajte ekskluzivnu premijeru i potpuno novi TV format u nedjelju 18. lipnja u 21 sat na jutarnji.hr, nultom programu MAXtv-a i live na službenoj Facebook stranici Jutarnjeg.

Trinaest televizijskih legendi govori o doživljaju koji nam donosi televizija budućnosti: Goran Milić, Mirko Fodor, Danijela Trbović, Joško Lokas, Oliver Mlakar, Ksenija Urličić, Milan Sijerković, Zoran Vakula, Mićo Dušanović, Tarik Filipović, Robert Knjaz, Željko Vela i Đelo Hadžiselimović dolaze na sve vaše ekrane na način kakav još nije viđen u Hrvatskoj.

Trailer je do danas pogledalo više od 143 tisuće ljudi. Budite i vi dio najnovijeg TV eksperimenta - okrenite u nedjelju u 21 sat na jutarnji.hr, MAXtv i Fejs Jutarnjeg. Ne morate čekati kod kuće, možete se uključiti gdje god se nalazili.

Prvi put u Hrvatskoj budite dio sasvim novog doživljaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:24