TAJNA SPLITSKE TRŽNICE

OTKRIVENO TKO JE PRODAVAČICA KOJA S INFUZIJOM U RUCI DOLAZI NA POSAO Mnogi su se zgražali nad njenom sudbinom, no ona ima svoju priču...

 
 CROPIX/Dnevna doza prosječnog Dalmatinca

Internetom se krajem tjedna proširila fotografija prodavačica na splitskoj tržnici koja je na posao stigla - s infuzijom u ruci. Čitatelji su se mahom zgražali nad sudbinom gospođe koja i u takvom stanju mora na radno mjesto, no ekipa RTL-a Danas otkrila je o čemu se zapravo radi.

Prodavačica, naime, nije željela ništa komentirati, no zato su njezine kolegice sa susjednih štandova imale svoju verziju priče.

- Jako dobra žena, ali ne voli da joj netko drugi na banku radi i ona radi sama, vlasnica je i radi. Njoj je 80 godina, ali neće da se makne s banka - ispričala je Katarina, prodavačica na tržnici.

Riješen je i misterij infuzije. Gospođi je jedan dan došlo slabo i nazvala je kćer liječnicu koja joj je odmah odlučila dati infuziju. - Njoj dođe kćer, nazvala je kćer, dala joj je infuziju. Bilo je ovdje preko 40 stupnjeva pa joj je valjda pozlilo - dodala je Katarina za RTL.

Jedna prodavačica tvrdi da je sve skupa bila riječ o šali, no fotografija nikoga nije nasmijala. Gospođa, prema riječima kolegica, unatoč svemu želi i dalje raditi i premda je nitko ne tjera, ona i dalje dolazi na posao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 11:10