‘HEJTER GA GAĐA...‘

Pernar ne odustaje, opet je došao pred jednu zagrebačku gimnaziju. Učenici ga zasuli jajima

Pernar je već dulje vrijeme na „turneji“ na kojoj pred školama okuplja grupe učenika plasirajući im dezinformacije

Ivan Pernar

 Goran Mehkek/Cropix

Ivan Pernar se unatoč upozorenjima policije i dalje pojavljuje pred srednjim školama, gdje se fotografira i snima s maloljetnicima, a snimke objavljuje na društvenim mrežama.

Tako je danas Pernar bio pred 16. gimnazijom u Zagrebu, a na snimkama s društvenih mreža se vidi kako ga neki učenici gađaju jajima.

- Hejter gađa Pernara jajima, piše na snimci objavljenoj na TikToku. Snimku možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, prošlog je tjedna zagrebačka VI. policijska postaja uputila većini srednjih škola na njihovom području (Novi Zagreb) dopis u kojemu mole ravnatelje da obavijeste policiju ako imaju saznanja da pred njihovu školu dolazi bivši saborski zastupnik Ivan Pernar.

Naime, Pernar je već dulje vrijeme na „turneji“ na kojoj pred školama okuplja grupe učenika plasirajući im dezinformacije prvenstveno iz područja zdravlja.

Tako je nedavno držao govor ispred Hotelijersko-turističke škole u Zagrebu, navodeći učenike kako „moraju raditi djecu, ali ih ne smiju cijepiti“. Preporučio im je tom prilikom da redovno piju Lugolovu otopinu.

U svom dopisu školama, policija se poziva na dopis dječje pravobraniteljice.

Na svom je Facebooku Pernar prije nekoliko dana napisao da je obišao gotovo sve srednje škole, nakon čega planira ‘turu po fakultetima‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 01:28