ŽELIM ŽIVOT

Počela humanitarna akcija zaklade Ana Rukavina: Severina, Grašo, Nina i drugi nastupaju 18.12.

Pozivom na broj 060 9000 građani će tijekom cijelog prosinca moći donirati 5.00 kuna (plus PDV) kako bi podržali ovu plemenitu akciju

15 godina Zaklade Ana Rukavina, logo

Zaklada Ana Rukavina i ovog prosinca organizira hvalevrijednu akciju "Želim život" čiji je glavni cilj prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija. Pozivom na broj 060 9000 građani će tijekom cijelog prosinca moći donirati 5.00 kuna (plus PDV) kako bi podržali ovu plemenitu akciju.

Nepovoljna epidemiološka situacija uzrokovana pandemijom koronavirusa ponovno je, nažalost, spriječila održavanje tradicionalnog humanitarnog koncerta na Trgu bana Josipa Jelačića. No, Zaklada Ana Rukavina i partner Nova TV pripremaju blagdanski program koji će se 18. prosinca emitirati na programu Nove TV i online platformama Nove TV. Koncert na kojem će nastupiti najveće zvijezde hrvatske estrade poput Severine, Nine Badrić, Petra Graše, Psihomodo Popa te Sanje, Marinka i Zeca, počinje u 20.15 sati.

image

Želim život, Ana Rukavina (logo)

- Prije 15 godina održan je prvi koncert "Želim život" na Trgu bana Josipa Jelačića. Prije 15 godina Ana je s nekolicinom prijatelja i volontera, entuzijasta, iz bolničke sobe planirala koncert koji je trebao pružiti nadu za život njoj i svima koji su se našli u sličnoj situaciji. Ana, nažalost, koncert nije dočekala, napustila nas je tog tužnog nedjeljnog jutra u studenom, ali njenu viziju smo nastavili svi zajedno. Hrvatska se ujedinila i Zaklada je nastavila Aninu misiju. Iako ni ove godine nismo na Trgu, zajedno s našim partnerom Novom TV i ove godine želimo pružiti ljudima nadu u život i nadu da će ovaj težak period uskoro biti iza nas. Hvala dragim ljudima što su sve ove godine uz nas i uz one kojima je naša pomoć potrebna - istaknula je povodom početka akcije gospođa Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade Ana Rukavina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:14