‘SAV TAJ JAZZ‘

Pogledajte kako izgleda mlađa kći Stipe Mesića, ponosni otac zablistao od sreće na posebnom joj događaju

Saša je jedna od dviju Stipinih kćeri, a nju i njezinu stariju sestru Dunju političar je dobio u braku sa suprugom Milkom Mesić

Stipe Mesić

 Davor Pongračić/CROPIX

Saša Mesić, slikarica i kći bivšeg predsjednika Republike Hrvatske Stipe Mesića, otvorila je svoju izložbu slika "Sav taj jazz" u Sarajevu. Svečanost otvorenja nije propustio njezin otac, a prisustvovala joj je i slavna pjevačica Hanka Paldum, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Danas je u galeriji Hanikahu Gazi Husrev-begove Medrese u Sarajevu, koja odiše posebnom duhovnošću, svekolikih mistika, izložbu slika ‘Sav taj jazz‘ hrvatske slikarice Saše Mesić otvorio njezin otac Stjepan Mesić, dokazani prijatelj Bosne i Hercegovine! Izložba će biti otvorena do 9. svibnja. Preporučila bih svima koji žele uživati u živopisnim bojama Sašinih slika, koje nas vode u nestvarnu maštu i vraćaju nas iz ovog sivila na stazu obasjanu suncem i vedrinom, da posjete ovu izložbu", napisala je Hanka uz fotografije s otvorenja izložbe.

Saša je jedna od dviju Stipinih kćeri, a nju i njezinu stariju sestru Dunju političar je dobio u braku sa suprugom Milkom Mesić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 14:49