TRAŽE POMOĆ

Policija objavila dirljivu snimku mlade detektivke koja se bori za život u dubrovačkoj bolnici: ‘Treba nam pola milijuna...‘

Mlada detektivka je probuđena iz inducirane kome no ostat će na intenzivnoj njezi do daljnjega

Ella Cutler

 Gofundme/

Australska policija podijelila je na društvenim mrežama dirljivu snimku na kojoj odaju počast mladoj policajki koja se bori za život u dubrovačkoj bolnici. Podsjećamo, 26-godišnja Ella Cutler pretrpjela je teške ozljede nakon što je 26. kolovoza pala s 10 metara visokog zida u Dubrovniku.

Njezina obitelj u Perthu pokušava prikupiti pola milijuna australskih dolara koji bi pokrili njene medicinske troškove i troškove povratka u Australiju. Mlada detektivka je probuđena iz inducirane kome no ostat će na intenzivnoj njezi do daljnjega. Policija WA u petak je na Twitteru objavila snimku od 40 sekundi s Ellinim fotografijama i snimkama, uključujući i nove fotografije snimljene u bolnici.

U opisu objave stoji kako je Ella u njihovim mislima i srcima te zahvaljuju zajednici na podršci u ovim teškim trenucima. Također u opisu stoji i poveznica na online prikupljanje sredstava koje je njen brat Joshua pokrenuo u ponedjeljak.

- Možemo samo zamisliti koliko bi bila uplašena da zna puni opseg svojih ozljeda, ali ne možemo uopće prenijeti koliko smo uplašeni i koliko je važno da se vrati kući, napisao je Joshua u GoFundMe kampanji. U trenutku pisanja prikupljeno je nešto više od 488 tisuća od ciljanih 500 tisuća australskih dolara.

- Nisam osobno upoznao Ellu, ali svi kažu da je izvanredna policijska službenica i potpuno posvećena služenju zajednici u kojoj radi. I mislim da je stvarno dirljivo što i policija i članovi zajednice stoje iza ovog nastojanja da se vrati kući, rekao je inspektor Geoff DeSanges.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:00