NEMA SLUŽBENE POTVRDE

PRONAĐEN UBOJICA IZ DUBROVNIKA? Navodno se nalazi na Psihijatriji, u međuvremenu procurili detalji iz njegove burne prošlosti

 Nikša Duper / CROPIX

Kako neslužbeno doznajemo, počinitelj (34) gnjusnog ubojstva koje se u nedjelju 22. listopada u predvečerje dogodilo u Čokolinu pronađen je i navodno se nalazi na Odjelu psihijatrije Opće bolnice Dubrovnik, piše Dubrovački vjesnik.

Podsjetimo, tu se osobu sumnjiči da je svoju majku (65) usmrtio ciglom.

Prema riječima glasnogovornika Županijskog državnog odvjetništva u Dubrovniku, Vlatka Cibilića, u ovom trenutku još nitko nema status osumnjičenika te još uvijek protiv bilo koje osobe nije podignuta kaznena prijava. Unatoč upitima Dubrovačkog vjesnika, nitko nije mogao ni neslužbeno potvrditi da se osoba za koju se vjeruje da je ubojica, to stvarno i počinila te da se trenutačno nalazi na psihijatriji.

Riječ je o osobi koja je već ranije, vjerojatno zbog sličnih psihičkih problema, u isto doda godine (listopad 2013.) iz neobjašnjivih razloga nestajala iz obiteljske kuće. Tada je nestanak prijavila majka (65), a njezin sin tada je pronađen na Gorici sv. Vlaha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 16:26