DANAS JE PREUZEO NOVU DUŽNOST

PRVI JAVNI ISTUP NOVOG ŠEFA HRT-a Radman za savjetnika postavio Domagoja Novokmeta, od iduće godine smjene!

Nezapamćen interes izazvalo je današnje obraćanje novog prisavskog šefa Gorana Radmana zaposlenicima HRT-a . Oni koji nisu bili u studiju 9 HTV-a, Radmanovo izlaganje pratili su putem interne televizije.

- Ostavio je dobar dojam. Čovjek djeluje kao da zna što hoće, vrlo je odmjeren. Pomalo podsjeća na Mirka Galića - kažu HTV-ovci, od kojih su se neki danas nadali kako će novi ravnatelj javne radio-televizije odmah posmicati donedavnu v. d. uredničku garnituru.

Upravo to je i bio jedan od razloga što su novog šefa uživo došli poslušati i neki kojih mjesecima nije bilo na televiziji, pa je tako u dvorani primijećen i Mislav Stipić, kojeg su do proljeća mnogi zvali prisavskim vladarom iz sjene. Stipić tvrdi da je njegovo dugo bolovanje slučajno završeno baš na dan Radmanovog dolaska na Prisavlje, a kako doznajemo uskoro će ozdraviti i još neki koji su od kolovoza bili na bolovanju.

Dojučerašnji šefovi, doznajemo s HTV-a, nastavit će do daljnjega raditi svoj posao, no početkom 2013., kad se raspiše natječaj za nove uredničke funkcije, malo je vjerojatno da će većina njih ostati na svojim funkcijama.

To je između redaka dao nagovijestiti i sam Radman. Jer, premda je svog prethodnika, Domagoja Novokmeta, postavio za pomoćnika istakavši da je zadovoljan radom ljetnog v. d. vodstva, također je Novokmetu kazao i da je slobodan prijaviti se za neki od natječaja, naravno, ako se u nekom od njih prepozna.

Premda se raspisivanje natječaja očekuje za oko dva mjeseca, na Prisavlju se naveliko kalkulira i prognozira tko bi mogao biti u Radmanovom timu. Spominje se ime Marije Nemčić kao Radmanove desne ruke, Zorana Šprajca na mjestu urednika Informativnog programa, Mirne Zidarić kao urednice Sporta, Vesne Karuze kao urednice Zabavnog programa…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 22:30