PROBA ZA OTVARANJE

Rimčeva Nevera i Niko Pulić u bolidu već se provozali Pelješkim mostom, pogledajte snimku!

Oba automobila će tijekom svečanog otvaranja proći Pelješki mostom

Rimac Nevera prolazi Pelješkim mostom

 Božidar Vukičević/Cropix/

Pelješkog most svečano se otvara u utorak, a kako bi sve prošlo u najboljem redu večeras je održana proba za spektakl koji nam slijedi sutra.

Kako je tijekom ceremonije otvaranja predviđeno da mostom prođu i Rimac Nevera te bolid koji će voziti proslavljeni automobilistički as Niko Pulić, u ponedjeljak navečer obje jurilice dobile su priliku "isprobati asfalt" na Pelješkom mostu.

Kako je to izgledalo možete vidjeti u videu ispod kojeg je snimio fotoreporter Cropixa Božidar Vukičević.

Pelješkim mostom posjetitelji će moći prošetati u utorak od 10 sati, izvijestili su u ponedjeljak iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Tijekom održavanja ceremonije otvaranja Pelješkog mosta koja se održava u utorak, 26. srpnja, Ravnateljstvo policije u suradnji s Policijskom upravom dubrovačko-neretvanskom provoditi će posebne mjere osiguranja.

image

Rimac Nevera

Bozidar Vukicevic/Cropix

Pristup odmorištu Brijesta odvijati će se isključivo preko prometnog čvora Brijesta te će za posjetitelje biti osiguran određen broj parkirnih mjesta.

Od 10 sati Pelješki most bit će otvoren za sve građane i posjetitelje koji žele prošetati do prvog pilona.

Sa strane Komarne mostu će se moći pristupiti organiziranim prijevozom mini-busevima od 10 do 16 sati (polazak sa parkirališnog prostora iz turističkog naselja Klek), nakon čega će početi pripreme za službeni program.

image

Rimac Nevera

Bozidar Vukicevic/Cropix

U 20,15 sati počinje centralna svečanost na odmorištu Komarna, dok će svi zainteresirani građani prijenos svečanosti otvorenja Pelješkog mosta moći pratiti putem videozida na odmorištu Brijesta i televizijskim prijenosom na HTV1.

Iz Policijske uprave dubrovačko- neretvanske pobrinut će se da se promet odvija sa što manje zastoja i čekanja, a građane su zamolili za razumijevanje i strpljenje u slučaju zastoja u prometu te ih ujedno pozvali da poštuju upute policijskih službenika na terenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 16:10