VRŠI PRITISAK

SDP PRIJAVIO BANDIĆA DIP-u: 'Zaposlenicima gradske uprave i Holdinga na njihove službene mailove šalje pozive na predstavljanje kandidature'

 Tomislav Krišto / Hanza Media

Tajnik zagrebačke gradske organizacije SDP-a Dominik Etlinger prijavio je Državnom izbornom povjerenstvu Milana Bandića i to radi korištenja nedopuštenih sredstava u kampanji. Etlinger ukazuje na to da Bandić zlorabi funkciju gradonačelnika i na službene mailove zaposlenika gradske uprave i Zagrebačkog holdinga šalje pozive na predstavljanje svoje kandidature za gradonačelnika.,

- Želim ukazati na korištenje nedopuštenih sredstava u kampanji Milana Bandića. Kao što se vidi iz priloženog(mail u nastavku) tajnik stranke Bandić Milan 365 šalje zaposlenicima gradske uprave Grada Zagreba i Zagrebačkog holdinga na njihove službene mailove pozive na predstavljanje kandidature. Taj događaj održava se za vrijeme radnog vremena. Smatram da se na taj način vrši pritisak prema zaposlenicima gradske uprave i Zagrebačkog holdinga - napisao je Etlinger u prijavi DIP-u.

Kazao je i kako ima informaciju koju ne može dokazati "da prostor Zagrebačkog velesajma nije zakupljen, te da će ga Milan Bandić koristiti bez naknade što je ukoliko je točno - protuzakonito".

- Također, zaposlenici gradske uprave mi se javljaju te tvrde kako tijekom jutra u njihove urede ulaze ljudi koji nisu zaposlenici gradske uprave s listama za potpise podrške kandidaturi Milana Bandić, te od zaposlenika zahtijevaju da potpišu podršku, te im govore da moraju glasati za Milana Bandića.Molim vas da reagirate i javno osudite ovakvu vrstu ponašanja g. Milana Bandića, te ga upozorite da se prestane služiti ovakvim nedopuštenim i za demokraciju sramotnim metodama - zaključio je Etlinger.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:27