PREPOZNALI GA ŠEFOVI

SJEĆATE SE POLJAKA KOJI JE STAVIO MUHU U JELO DA IZBJEGNE PLAĆANJE U ROVINJU? Dobio je otkaz...

 Screenshot / YouTube

Poljski turist koji se početkom ovog mjeseca pokušao izvući od plaćanja računa u jednom ugostiteljskom objektu u Rovinju zbog svoje će neuspjele podvale ostati i bez posla, pišu poljski mediji.

Nakon što je u Hrvatskoj objavljena snimka na kojoj vadi muhe ili nešto nalik njima iz vrećice i stavlja ih na tanjur kako bi izbjegao plaćanje, video se počeo širiti i Poljskom, gdje su neki ljudi prepoznali turista s kamere - radi se o zatvorskom čuvaru iz Gorzov Wielkopolskog, koji je potom suspendiran s dužnosti.

Na snimku je reagiralo poljsko ministarstvo pravosuđa, koje je hitno zatražilo istragu i reakciju Uprave za zatvorski sustav.

- Vezano na medijske napise o činjenici da je službenik zatvorskog sustava na dopustu počinio nedolično djelo u jednom kafeu u Hrvatskoj, Ministarstvo pravosuđa naložilo je direktoru Uprave zatvorskog sustava suspendiranje službenika koji radi u zatvoru u Gorzovu, rekao je Sebastian Kaleta, glasnogovornik Ministarstva.

Satnik Bartholomew Turbiarz iz Središnjeg odbora zatvorskog sustava izjavio je kako je službenik suspendiran, te kako će se utvrditi odgovarajuće disciplinska akcija nakon završetka službene istrage.

- Kazna bi mogla biti od izricanja upozorenja do otpusta iz službe, rekao je Turbiarz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 18:16