JAVLJA TPORTAL

SMIJENJEN DIREKTOR OSIGURANJA U ZAGREBAČKOM HOLDINGU? Joško Morić tvrdi da ne zna ništa o tome, u Holdingu dali neodređen odgovor

Joško Morić
 Srđan Vrančić / Hanza Media

Direktor osiguranja u Zagrebačkom holdingu Joško Morić smijenjen je sa svoje dužnosti, piše tportal pozivajući se na dobro upućeni izvor.

Kako piše tportal, razlog njegove navodne smjene su dvije pljačke u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga u samo šest mjeseci.

Sam Morić je za tportal rekao da je trenutno na godišnjem odmoru i da ne zna ništa o tome da je smijenjen. Osim njegova odgovora, stigao je i službeni odgovor Holdinga, to jest njihove glasnogovornice Senke Knežević:

- Zagrebački holding trenutačno je u postupku reorganizacije radnih mjesta u cilju smanjivanja troškova i poboljšanja poslovnih procesa. S tim u svezi, donesen je novi plan organizacije ZGH na temelju detaljne analize i sagledavanja potreba i procesa... Nova organizacija ima za posljedicu promjene radno-pravnog statusa niza djelatnika te pri tome nema potrebe bilo koga isticati - rekli su iz Holdinga.

Joško Morić je u Zagrebačkom holdingu od 2008. godine, a prije toga je bio pomoćnik šestorici ministara MUP-a te vodio osiguranje dolaska pape i niza stranih dužnosnika u Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:48