‘OD ŽENE DO AMBICIJE‘

Snažne žene WOLF konferencije: Što veže Anu Radišić, Martinu Dalić i Anitu Leticu?

Ovogodišnji program ženske WOLF konferencije uvjerljivo je najjači do sad

WOLF konferencija

 Wolf Konferencija

U iščekivanju smo treće po redu Women of Luminous Future konferencije koja će se održati u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, 6. i 7. listopada. Uz brojna zvučna imena koju će posjetitelji imati prilike čuti u predstojećem vikendu, voditeljica projekta Ana Rotim rekla nam je sljedeće:

“Iznimno smo sretni i zadovoljni što WOLF organiziramo treću godinu zaredom s ciljem da inspiriramo i motiviramo sudionike. Volimo istaknuti da smo mi ženska konferencija koja u jednakoj mjeri okuplja i muškarce jer smatramo da motivacija i poslovna prilika mogu doći od bilo koje osobe, iz raznih sektora. Ovogodišnji program uvjerljivo je najjači do sad. Ove godine nam stižu Martina Dalić, Irena Weber, Anita Letica i Ana Hanžeković Krznarić kao sudionice prvog dana konferencije na panelu “Od žene do ambicije”.

image

Ana Radišić

Wolf Konferencija

Bogat program nas čeka i drugog dana konferencije - stižu priče poznatih poduzetnika kao što su Vedrana Likan, Tana Zimmermann, arhitekt Ante Vrban, Boris Blažević, ali imamo razgovor s onima koji dio svog poslovanja vode preko društvenih mreža, pa su u već tradicionalnom panelu „Manufaktura lajkova“ Ana Radišić, Pedro Soltz, Mario Mandarić i Nataša Janjić Medančić”.

S ciljem poticanja mentorstva I suradnje, na WOLF konferenciji ove godine će svoje priče ispričati između ostalih, Ana Radišić, Martina Dalić i Anita Letica. Žene su to koje svojim pričama predstavljaju sve ono što WOLF zaista jest.

Ana Radišić, uz preko 15 godina medijskog iskustva ostvarila je istaknutu poduzetničku priču sa svojim podcastom. Kao poduzetnica uvijek se vodi mišlju da je poželjno probijanje vlastitih granica, testiranje novih stvari i postavljanje trendova jer vjeruje da se hrabrost uvijek isplati. Ana Radišić sudjelovat će na panelu Manufaktura lajkova 2.0 powered by A1 zajedno s Natašom Janjić Medančić, Pedrom Soltzom i Markom Mrkićem koji će se održati u subotu 7.listopada u 15h čuti u petak 6. listopada od 16:15h nakon otvorenja konferencije.

image

Martina Dalić

Neja Markicevic/Cropix

Anita Letica, predsjednica Uprave tvrtke Philip Morris Zagreb odgovorna je za hrvatsko i slovensko tržište te cijelo vrijeme odgovara za veći broj tržišta i upravlja dislociranim timovima iz nekoliko zemalja. Martina Dalić osoba je s bogatim iskustvom u javnom i privatnom sektoru te međunarodnim institucijama, a na funkciju predsjednice Uprave Podravke dolazi 2021. godine.

Uz bok Aniti Letici, sudjelovat će na panelu “Od A do Ž- od ambicije do žene” gdje će zajedno s Irenom Weber, glavnom direktoricom Hrvatske Udruge Poslodavaca i Anom Hanžeković Krznarić, predsjednicom Uprave Hanza Medije pričati o izazovima ženskog poduzetništva na temelju vlastitih iskustava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:25