POSLJEDNJI POZDRAVI

Špremov sin otvorio Facebook grupu u čast svome ocu: 'Volio bih da ovo bude knjiga žalosti koja je dostupna svima'

ZAGREB - Damjan Šprem, sin preminulog Borisa Šprema na Facebooku je otvorio grupu u kojoj se svi koje želi mogu dostojanstveno oprostiti od njegovog oca.

Grupa pod nazivom RIP Boris Šprem, Predsjednik Hrvatskog sabora okupila je oko 400 ljudi, a njihov broj iz sata u sat raste.

'Molim sve ljude koji imaju volje i malo vremena da shareaju ovaj link kako bi zaživjela memorijalna stranica mog oca na kojoj bi svatko mogao izraziti svoje osjećaje prema njemu. Volio bih da bude kao knjiga žalosti koja je dostupna svima', poručio je Damjan Šprem.

Podsjetimo, redovnim letom tijelo preminulog predsjednika Sabora Borisa Šprema danas iza 13 sati stići će iz Houstona u Zagreb. Dočekat će ga cijeli državni vrh predvođen predsjednikom Ivom Josipovićem i premijerom Zoranom Milanovićem. Tijelo predsjednika Sabora nakon toga bit će prevezeno u mrtvačnicu na Mirogoju gdje će u četvrtak u 7.30 sati odar biti otvoren za građane. Svakih pet minuta izmjenjivat će se počasne straže, sve do 11.30 sati kada na Mirogoj stiže obitelj Šprem.

Komemoracija u Saboru održat će se danas u 17 sati uz izravni TV prijenos, a u 20 sati od predsjendika Sabora komemoracijom će se oprostiti i SDP.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 22:01