POZVAO NOVINARE

ŠTO SE TO DOGAĐA U SDP-u? Nitko ne zna gdje je Davor Bernardić, a zagorski župan odgovorio na pitanje zašto je držao konferenciju umjesto šefa oporbe

 Darko Tomas / HANZA MEDIA

U prostorima SDP-a Hrvatske održana je konferencija za medije na temu lokalnih izbora na kojoj je o rezultatima govorio krapinsko-zagorski župan Željko Kolar, javlja N1.

- Oni kolege koji neće prihvatiti ovaj apel i ovaj poziv stranački ne mogu očekivati našu podršku u budućem razdoblju. Za ovo što sam danas ovdje rekao imam podršku ostalih kolega koji su isto pobijedili u prvom krugu, od župana Komadine, gradonačelnika Novosela i ostalih koji su se pridružili, rekao je Kolar, komentirajući podjele u stranci.

Novinar N1 upitao je SDP-ovce gdje je šef stranke, Davor Bernardić.

- Nekad je manje više, predsjednik je na terenu i daje podršku našim članovima koji su ušli u drugi krug, a on će odrediti kad je trenutak kad će se obratiti, rekao je Kolar, dodavši da će se nakon drugoga kruga izbora govoriti o rezultatima i jesu li oni uspješni ili neuspješni.

- Prije nego završi drugi krug izbora nije potrebno raditi nikakvu analizu, dodao je.

Kolar je ranije za portal Zagorje.com objasnio i zašto je konferenciju držao on, a ne predsjednik stranke Davor Bernardić.

- Konferenciju za novinare vodit ću ja zato jer sam je ja i sazvao. Ne znam što je tu čudno. Uostalom, osim što kao član Glavnog odbora stranke na to imam pravo, ja sam i voditelj nacionalnog izbornog stožera na ovim lokalnim izborima, tako da je sasvim normalno da ja vodim i konferenciju - rekao je Kolar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 15:07