KAOS U ZADRU

'TI ĆEŠ MENE SNIMATI ZA BOOKING' Vlasnik apartmana zbog poznate internet stranice izbio gošći kameru iz ruke, ali je zbog toga brzo požalio

 
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Gužva zbog poznate internetske stranice za rezervaciju smještaja Booking.com izbila je u Kožinu. Tamo je 51-godišnji vlasnik apartmana, inače austrijski državljanin hrvatskog podrijetla, popravljao bazen, koji je, očigledno, bio uvršten u ponudu najma apartmana, piše Zadarski.hr.

Mladi gosti koji su rezervirali smještaj nestrpljivo su čekali popravak, a onda je iznervirana gošća uzela kameru i počela snimati vlasnika dok je popravljao bazen, te je rekla kako će sve to objaviti na Booking.com-u.

Vlasnika je to iznerviralo pa je udario djevojku po ruci i izbio joj kameru, povikavši da mogu svi skupa lijepo ići ako im se ne sviđa smještaj.

Njezin 32-godišnji partner udario je potom domaćina šakom u glavu - zbog čega je naposlijetku intervenirala i policija. Gosti iz unutrašnjosti Hrvatske morali su ipak napustiti apartman, a policija je uputila prijave za remećenje javnog reda i mira, piše Zadarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 22:37