PERNAR IZ SESVETA

TKO JE MAMIĆEVA NAVODNA VEZA U POREZNOJ?'Milan je bio običan poreznik... aonda je postao stručnjak za utaje'

Pernar je ili planirao napustiti Poreznu upravu ili je to u međuvremenu već učinio
 Facebook

ZAGREB - Ne možemo vam ništa reći. Ne smijemo ništa govoriti. Nema Milana, sad nije dostupan, a i zaista ne možemo ništa reći - rekla nam je danas majka Milana Pernara, poreznika iz Sesveta koji je prekjučer saslušan u slučaju navodne utaje poreza braće Mamić.

Sutkinja Županijskog suda odredila mu je jučer 30 dana pritvora zbog opasnosti od ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke te privremenu mjeru zabrane obavljanja dužnosti poreznika.

U Poreznoj upravi jučer su nam rekli da ne smiju komentirati slučaj, pa ni reći radi li poreznik Pernar i dalje kod njih.

- Ne smijemo ništa komentirati. Slučaj vodi USKOK - rekli su nam službeno u Poreznoj upravi.

Pernar je, naime, lani položio za ovlaštenog poreznog savjetnika registriranog pri Hrvatskoj komori poreznih savjetnika, stoga se postavlja pitanje radi li još u Poreznoj s obzirom na to da su nam u Komori rekli da se time ne mogu baviti oni koji su i dalje zaposleni u Poreznoj upravi.

Može se pretpostaviti da je Pernar ili planirao napustiti Poreznu upravu ili je to u međuvremenu već učinio. Ni na Institutu za management nismo uspjeli dobiti više informacija o Pernaru, a njegova biografija uklonjena je, čini se danas, s njihove službene internet-stranice.

Jer, Pernar se još danas ujutro na toj stranici navodio kao suradnik i predavač na Institutu koji, doznajemo, vodi njegova supruga...

Sve što smo otkrili o Milanu Pernaru pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 01:26