NOVO ZAPOŠLJAVANJE

U Tržnicama uhljebili kćer Deše Mlikotin Tomić

Lucija Ana Tomić prije dvije i pol godine našla se u aferi zbog zapošljavanja na mjestu stručne savjetnice u uredu premijera Sanadera
 Damjan Tadić/Cropix

Lucija Ana Tomić, kćer Deše Mlikotin Tomić je novo zaposlena u Holdingovoj podružnici Tržnice Zagreb. Kako doznajemo ona je na to mjesto došla po HSLS-ovoj stranačkoj liniji. U kuloarima se već neko vrijeme govori o njenom zapošljavanju u toj podružnici., piše Zagrebancija .

Javno su ga najavili i zagrebački HDZ-ovci na konferenciji za novinare koja je bila sazvana zbog zapošljavanja Alena Locherta, još jednog HSLS-ovaca, u Tržnicama. Tada je Margareta Mađerić, predsjednica kluba zastupnika HDZ-a, kazala kako bi u svibnju u Tržnicama trebala biti zaposlena još jedna osoba iz HSLS-ove kvote.

Kako doznajemo riječ je o Luciji Ani Tomić, kćeri Deše Mlikotin Tomić bivše predsjednice saborskog povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa te profesorice na Ekonomskom fakultetu koja je bila osuđena u aferi Index.

I sama Lucija Ana Tomić našla se u središtu jedne afere. Riječ je o zapošljavanju u rujnu 2008.na mjestu stručne savjetnice savjetnici za vanjsku politiku tadašnjeg premijera Ive Sanadera.

ORIGINALNI ČLANAK PROČITAJTE NA PORTALU ZAGREBANCIJA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 07:30