TRAGEDIJA

Uznemirujući prizori iz Čakovca: Metalna ograda doslovce je prošla kroz vozilo, vozač poginuo

Prilikom slijetanja, osobno je vozilo udarilo u metalnu zaštitnu ogradu te je uslijed toga vozač preminuo na mjestu nesreće

Nesreća u Čakovcu

 Medjimurski.hr/

Sinoć oko 23 sata, u Sajmišnoj ulici kod podvožnjaka u Čakovcu došlo je do prometne nesreće u kojoj je osobno vozilo sletjelo van kolnika.

Prilikom slijetanja, osobno je vozilo udarilo u metalnu zaštitnu ogradu te je uslijed toga vozač preminuo na mjestu nesreće, prenosi eMeđimurje.

U noći je dio Sajmišne ulice od Bat-a do Stop Shopa bio zatvoren, a promet se odvijao obilaznim smjerovima, priopćili su iz PU međimurske.

image

Nesreća u Čakovcu

Medjimurski.hr/
image

Nesreća u Čakovcu

Medjimurski.hr/

Fotografije preuzete s portala medjimurje.hr.

Policija je nakon očevida zaključila da se 55-godišnji vozač kretao se Sajmišnom ulicom iz smjera Pribislavca u smjeru Čakovca. Pritom brzinu nije prilagodio stanju ceste (kolnik mokar), vidljivosti (noć) i atmosferskim prilikama (kiša). Uslijed opisane situacije izgubio je nadzor nad upravljanjem te izletio automobilom izvan kolnika, gdje je prednjim podvozjem udario u rubni kamen biciklističko-pješačke staze, a u nastavku kretanja i u metalnu zaštitnu ogradu podvožnjaka. Nažalost, vozač je preminuo na mjestu događaja.

U izvlačenje preminulog vozača iz automobila sudjelovali su pripadnici JVP-a Čakovec. Ujedno, tijekom očevida utvrđeno je kako vozač tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas.

Od 23:16 do 1:43 sati zbog obavljanja očevida dio Sajmišne ulice bio je zatvoren za sav promet te se odvijao okolnim ulicama.

O događaju je izviještena zamjenica općinske državne odvjetnice koja je naložila obavljanje sudske obdukcije te je tijelo premilog prevezeno na Odjel patologije čakovečke bolnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 17:29