MILKA KOLANOVIĆ

VAPAJ KĆERKE ČIJA JE MAJKA PRIJE DESETAK DANA NESTALA NA PODRUČJU RIJEKE 'Samo želimo pronaći našu majku, molimo vas javite nam ako ste ju vidjeli!'

 
 Iva Kolanović / Facebook

Prije osam dana na području Rijeke nestala je Milka Kolanović. Apel za potragom objavila je njezina kćer na Facebooku, a iako je obitelj intenzivno tragala za njom, zasad nije pronađena.

Njezina kćer Iva Kolanović medijima je uputila novi apel za pomoć, a pritom prozvala policiju i HGSS da nisu uložili sva raspoloživa sredstva u potrazi. Njezino pismo objavljujemo u cijelosti

Poštovani,

Molim Vas da ponovno objavite priču o nestanku moje mame Milke Kolanović s obzirom da su policija i HGSS odbili aktivirati sva raspoloživa sredstva u potrazi.

U subotu 19/08/2017 na području Srdoča u Rijeci iz ulice A.B. Šimica oko 6 sati poslijepodne udaljila se naša mama – Milka Kolanović. Od tada joj se gubi svaki trag i glas. Visoka je oko 167 centimetara i ima plave oči te tamno smeđu kosu. Ne znamo kakvu odjeću je nosila u trenutku nestanka. Mobitel je ostavila kod kuće i udaljila se pješke.

Ukoliko ste ju vidjeli - bilo kakve informacije možete javiti na broj telefona 098327299 ili u II. policijsku postaju Rijeka na broj na 051335234.

HGSS je dosad pretražio samo uze šumsko područje oko Srdoča. Dobrovoljci, prijatelji i obitelj su kroz cijelih deset dana, koliko god je bilo moguće, pretražili šire šumsko i urbano područje. Snimali smo šire područje dronom bez rezultata i tragova, ali na žalost ni traga ni glasa mami.

Mi samo želimo da se naša mama pronađe i da se pritom upotrijebe sva raspoloživa sredstva od strane nadležnih institucija. Apeliramo na sve odgovorne institucije i službe da se aktiviraju ODMAH jer vrijeme teče, a nijedan trag nije pronađen.

Iva Kolanović / Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:36