ODLUKA JE PALA

VELIKA PROMJENA U HRVATSKOM AUTOKLUBU Na izvanrednoj sjednici Skupštine HAK-a opozvani Damir Škaro i Josip Klemm!

Josip Klemm i Damir Škaro
 Damjan Tadić / Srđan Vrančić / Hanza Media

Na izvanrednoj sjednici Skupštine Hrvatskog autokluba donesena je odluka o opozivu člana Skupštine i Upravnog odbora Hrvatskog autokluba Damira Škare te opozivu člana Skupštine Josipa Klemma, stoji na web stranici HAK-a.

U kratkom tekstu navodi se kako je sjednicom predsjedavao Predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek, koji je tijekom uvodnog obraćanja članove Skupštine informirao o uhićenju Damira Škare, člana Skupštine i Upravnog odbora Hrvatskog autokluba, njegovom podnošenju ostavke na dužnost člana Upravnog odbora te odluci Upravnog odbora Hrvatskog autokluba o sazivanju izvanredne sjednice Skupštine Hrvatskog autokluba i raspisivanju dopunskih izbora za predstavnike Autokluba Siget u Skupštini Hrvatskog autokluba do kraja tekućeg mandatnog razdoblja, odnosno do svibnja 2020.

Na sjednici je jednoglasno donesena odluka o opozivu člana Upravnog odbora Hrvatskog autokluba Damira Škare te odluka o opozivu člana Skupštine Hrvatskog autokluba Damira Škare. Donesena je i odluka o opozivu člana Skupštine Josipa Klemma te odluka o verifikaciji mandata predstavnika Autokluba Siget u Skupštini Hrvatskog autokluba.

Potom je donesena odluka o verifikaciji mandata predstavnika Autokluba Siget u Skupštini Hrvatskog autokluba. Skupština Hrvatskog autokluba izabrala je predsjednika Autokluba Siget Marinka Jurčevića za novog člana Upravnog odbora Hrvatskog autokluba, stoji na stranici HAK-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 19:24