IMA NOVI POSAO

Veliki životni zaokret dr. Bahtijarevića: ‘Odlazim iz Klaićeve, novi dom potražit ću na obali Ženevskog jezera!‘

Obratio se i svojim kolegama i prijateljima u bolnici riječima da su oni njegova druga obitelj, koja ga je motivirala i inspirirala

Ženevsko jezero (lijevo), Zoran Bahtijarević (desno)

 Profimedia, Cropix

Zoran Bahtijarević nakon 29 godina i 7 mjeseci odlazi iz Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj, objavio je na svom Facebook profilu.

U dugoj objavi navodi da je njegovo novo radno mjesto UEFA.

- Ne odlazim u mirovinu. UEFA mi je, nakon godina rada, ponudila da ovo što sam radio do sada, kao glavni medicinski časnik (Chief Medical Officer), počnem raditi kao stalan posao i budem voditelj njene medicinske službe. Ogromno priznanje i veliki poticaj za liječnika iz jedne malene Hrvatske. Pa ću to do kraja godine činiti kao do sada, uz puno putovanja, a od siječnja ću, kako stvari stoje, svoj dom potražiti na obalama Ženevskog jezera - piše Bahtijarević, koji je od 2015. do 2018. godine bio ravnatelj Klaićeve.

Naime, njegov odlazak s ravnateljske pozicije u to vrijeme bio je popraćen velikom medijskom pompom jer se na novi natječaj nije mogao javiti jer nije jer zadovoljavao formalne uvjete, točnije, nije imao status docenta ili profesora. Inače, roditelji su za njega imali samo riječi hvale, tako da su pisane i peticije.

- Jučer je bio moj zadnji radni dan u Klaićevoj. 29 godina i 7 mjeseci, kaže Linkedin. Nema se tu što puno reći. Radio sam kako sam najbolje znao. Nastojao sam činiti dobro. Ako sam griješio (a jesam!!!), nastojao sam iskreno popraviti pogreške. I ne ponavljati ih - govori u oproštajnom statusu.

Obratio se i svojim kolegama i prijateljima u bolnici riječima da su oni njegova druga obitelj, koja ga je motivirala i inspirirala.

- Iz sveg srca i na sav glas reći: VOLIM VAS, DRAGI MOJI KLAIĆEVCI. Sve, bez iznimke!!! I uvijek ću vas voljeti. Jednom Klaićevac, zauvijek Klaićevac. Svi ste vi moji, zauvijek. Gdje god bio. I nadam se da ću ja ostati vas - zaključuje Bahtijarević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 13:09