POKLONI, POKLONI...

VELIKO IZNENAĐENJE ZA BLAGDANE Europa Digital razveselio svoje naj korisnike

Svi hvale usluge online servisa Dosi.hr, Dodo.hr i Bestseller.hr zbog njihove praktičnosti, jednostavnosti i raznovrsnosti

Praktično, jednostavno, brzo, s par klikova miša, bez čekanja - opisuju svoje oduševljenje servisima Dodo.hr, Dosi.hr i Bestseller.hr njihovi korisnici. Ovi servisi Europa Digitala mnogima su olakšali svakodnevicu i etablirali se kao mjesta gdje se može dobiti sigurna i kvalitetna usluga.

27 milijuna kuna

Servis Dosi.hr, skraćenica od “dobra osiguranja“, prvi je hrvatski webshop za osiguranja, revolucionaran jer omogućava da u samo nekoliko klikova odaberete i kupite policu, potpuno sigurno i transparentno. Korisnici mogu usporediti cijene i kupiti policu u manje od minute. Preko ovog servisa već je ugovoreno osiguranja u vrijednosti 27 milijuna kuna i u samo jednom danu prodano čak 1000 polica dopunskog zdravstvenog osiguranja, bez čekanja u redu.

Sve te mogućnosti svidjele su se Ivanu Bajsaru iz Velike Gorice. Njegov je posao vezan uz glazbu i prodaju glazbenih instrumenata, pa Ivan dosta putuje i važno mu je imati dobro osiguranje. Baš to pronašao je na Dosi.hr.

- Sve odlično funkcionira, jasno je i pregledno, a i uvjeti osiguranja bili su vrlo povoljni. - kaže Bajsar. - Sviđa mi se što možete na jednom mjestu usporediti više osiguravateljskih kuća i vidjeti što se nudi. Osim što je osigurao automobil, brzo i bez čekanja, Ivan je odlučio uzeti i policu dopunskog zdravstvenog osiguranja preko Dosi.hr.

Ela Vukelić, pak, jedna je od najvjernijih korisnica Dodo.hr, kaže, od samog početka njegova rada. Dodo.hr je online servis za brzo, jednostavno i besplatno rezerviranje termina u vrhunskim privatnim ordinacijama i poliklinikama. - Sve što mi treba mogu bez problema pronaći, ma o kojoj se specijalizaciji radilo. I nema nikakvog čekanja, nikakvih lista. S par klikova se naručim - kaže Ela Vukelić. I treći web shop Europa Digitala ima vjerne korisnike. Bestseller.hr je online knjižara, druga najveća u Hrvatskoj: nudi najtraženije naslove, povoljne cijene i dostavu na kućnu adresu.

Carstvo knjiga

Vladimir Augustić, zaposlen u gradskoj upravi grada Zagreba, oduševljen je Bestsellerom. - Strastveno kupujem knjige, a online kupnja je iznimno zgodna stvar - kaže.

- Ponuda je bogata, a fenomenalne su i akcije jer za malo novca kupite željeni naslov - tumači 64-godišnjak koji je mnoge od svojih 1200 knjiga kupio baš preko Bestsellera.

Svoje naj korisnike Europa Digital odlučio je nagraditi - na njihove adrese stići će vrijedni pokloni. A to je, kako kaže Vladimir Augustić, doista ugodno iznenađenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 06:17