NE SPREMAJTE LAGANE JAKNE

VRAĆAJU SE TOPLI DANI U ovom tjednu od kiše, magle i minusa do sunčanih dana i 24 Celzijevaca!

 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Jesen je ove godine dosta prevrtljiva. Iako su ovaj tjedan temperature naglo pale, već od sutra će ponovno početi rasti, a za vikend bi u nekim dijelovima Hrvatske mogle doseći i do 20 Celzijevih stupnjeva.

Ipak tjedan pred nama bit će nestabilan i prevrtljiv. Iako je danas u većem dijelu zemlje sunčano već sutra će ponovno biti oblačno. Jutra će biti hladna, temperature će se kretati od -3 do 5 Celzijevih stupnjeva.

Promjenjivo vrijeme će se nastavit do četvrtka kada bi trebalo stići razvedravanje. Temperature će tada početi postupno rasti pa se na kopnu očekuje do maksimalnih 13, a na Jadranu i do 20 stupnjeva.

Petak ujutro će biti sunčan, ali već popodne stići će oblaci. Na Jadranu će ostati sunačno, a temperature bi se mogle popesti na 20 Celzijevih stupnjeva.

Vikend će također u cijeloj zemlji biti prevrtljiv. Subota će biti nešto sunčanija, a nedjelju stiže nova naoblaka i pogoršanje. Ipak, neće biti prehladno pa će dnevne temperature na kopnu biti oko 17 Celzijevih stupnjeva, a na Jadranu čak i do 24 stupnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 08:01