DE LUXE KATEGORIJA

'VRHUNAC LUKSUZA, KUĆA HEDONIZMA...' Najveća aukcijska kuća objavila oglase u kojima prodaje Horvatinčićevo imanje i penthouse!

 
 CROPIX

Na internetskim stranicama najveće svjetske aukcijske kuće Sotheby’s ovih su se dana pojavila dva oglasa: za prodaju građevinskog kompleksa u Samoborskom gorju i luksuznog stana u strogom centru Zagrebu koje je izgradio poduzetnik Tomislav Horvatinčić.

Palazzo Residence

Iako su oglasi prilično sadržajni, a objekti fotografirani iz raznih kuteva, poduzetnik Horvatinčić nam je kad smo ga pitali prodaje li navedene nekretnine kazao da “to nije istina i da taj oglas može objaviti bilo tko”. Dodao je također kako nije istina ni da kupuje novi brod, o čemu su ovih dana pisali mediji. Ponovili smo mu da objave na internet-stranici aukcijske kuće Sotheby’s djeluju prilično autentično, poduzetnik Horvatinčić dodao je da nema veze s tim i prekinuo telefonsku liniju.

Palazzo Residence

Golf-igrališta

Tjednik Nacional prvi je, naime, objavio fotografije koje prikazuju luksuz spomenutih nekretnina. Na internet-stranici nije objavljena cijena po kojoj se nekretnine prodaju. Vila u Samoboru na stranicama aukcijske kuće nazvana je Palazzo Residence, a nalazi se na površini od 35 tisuća četvornih metara.

Palazzo Residence

Na imanju su i voćnjaci, golf-igralište te ostali sadržaji za elitu. Na stranici aukcijske kuće detaljno je opisana lokacija, a navodi se da “središnji i najprestižniji dio prostranog posjeda zauzima glavna zgrada koja je pravo arhitektonsko remek-djelo, bruto stambenog prostora od 2500 četvornih metara”. Nadalje se navodi da je kuća okružena uređenim dvorištem i “zbog svog položaja na brdu korisniku pruža prekrasan pogled na okolicu”.

Palazzo Residence

“Unutarnji dio kuće, de luxe kategorije, sastoji se od glavne spavaće sobe, prostrane kupaonice i prilagođenih ormara, a upravo je taj dio kuće vrhunac luksuza Palazzo Residence koji se može nazvati kućom hedonizma i sofisticirane estetske ambijentalnosti”, navodi se u opisu imanja.

Penthouse Royal

Na stranicama je u ponudi i luksuzni penthouse na Cvjetnom trgu na čijem se prvom katu nalaze tri spavaće sobe, dvije kupaonice, garderoba i praonica rublja ukupne veličine 170 četvornih metara, a na drugom katu su dnevni boravak, blagovaonica, kuhinja, toalet i prostorija za fitness.

Penthouse Royal

Prodao Cvjetni

Nadalje slijedi opis terase do koje se dolazi iz dnevnog boravka, a s terase od 40-ak četvornih metara pruža se pogled na Gornji grad. Veličina tog drugog kata je 161 četvorni metar. Podsjetimo da je početkom godine Horvatinčićev projekt u samom centru Zagreba kupila austrijska nekretninska grupacija Supernova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:46