ISPOVIJEST HRVATSKE ZVIJEZDE

'Želim živjeti u Irskoj, naučiti kuhati i biti prava kućanica. Muškarci? Ne volim kukavice!'

Nina Kraljić
 Maja Suslin / REUTERS

Hrvatska predstavnica uoči nastupa u finalu ovogodišnjeg Eurosonga Nina Kraljić u ekskluzivnom razgovoru za prilog Studio Jutarnjeg lista otkriva da ne voli muške kukavice, lajavost bez pokrića, tračanje iza leđa i svoju nestrpljivost. Precijenjenim smatra i nečiji izgled. Također i nečiju površnost. Omiljeno piće joj je hladno mlijeko koje degustira s Domaćicama. A jedan od životnih ciljeva joj je i da nauči kuhati te postane prava kućanica, a voljela bi živjeti u - Irskoj!

Od ostalih tema u Jutarnjem u petak izdvajamo analizu primanja MOL-ovog lobista Josipa Petrovića, kojem je ta mađarska kompanija povisila honorar otkad je počeo poslovati s Anom Karamarkom. Koincidencija ili...?

Saznajte i koja je zgrada apsolutni rekorder u Hrvatskoj - u njoj je registrirano i posluje čak 245 tvrtki! Ugledni ekonomist Velimir Šonje analizira zašto Vlada mora smanjiti porez na plaće kako bi spriječila iseljavanje iz zemlje, a svakako pročitajte i priču studentice Petre, kojoj je država odbila stipendiju premda su joj svi u obitelji bez posla i imaju nula kuna primanja...

Pogledajte i naslovnicu novog Jutarnjeg:

A ovdje je i naslovnica priloga Studio:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 17:59