‘SAMO ZA NJIH NE‘

Zoran Milanović objavio novu fotografiju na Facebooku i poslao znakovitu poruku: ‘Sve znate!‘

Predsjednik Milanović u novom je statusu objavio svoju novu fotografiju

Nova fotografija Zorana Milanovića

 /Screenshot/facebook

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović objavio je novu fotografiju na svojem Facebook profilu.

"Glasuj za sve, samo za HDZ* NE!", piše na fotografiji Zorana Milanovića. Manjim slovima ispod te poruke stoji: *I one koji idu s HDZ-om".

Uz to je dodao objavu: "Sve znate!"

Inače, predsjednik Milanović danas je kazao kako je uvjeren da će oni "koji žele prestanak zuluma i okupatorske vlasti u Hrvatskoj" naći zajednički jezik oko bitnih stvari, pa i Istanbulske konvencije za koju smatra da nije bitna, te je opisuje kao najbolji primjer velike buke ni oko čega.

Upitan o najavi Domovinskog pokreta da će, ako dođu na vlast, deratificirati Istanbulsku konvenciju, odnosno smatra li da će ta tema biti kamen spoticanja između različitih političkih opcija koje bi činile većinu ako on postane premijer, Milanović je odgovorio kako bi ta tema sigurno bila kamen spoticanja, te da će o tome trebati razgovarati.

"Neću vam u ovom trenutku odgovoriti, jer ni sam nemam odgovor, ali sam uvjeren da će oni koji žele prestanak zuluma i okupatorske vlasti u Hrvatskoj naći zajednički jezik oko bitnih stvari. Istanbulska konvencija ne da nije bitna za Hrvatsku, nego smo bez nje živjeli, a da nismo ni znali", izjavio je u Slavonskome Brodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:34