TORO CAFFE

MIRELA HOLY 'Birači su ORaH poistovjetili s pušenjem trave i naftom u Jadranu'

 Toro Caffe

Robert Zuber i Pedja Bajović najnoviju su epizodu Toro Caffea otvorili komentirajući političku situaciju u Austriji. 'Nema predsjednički izbori, sud rekao', komentirao je Bajović. 'Oni su odavno krenuli udesno', nadovezao se Zuber. 'Sva sreća da mi nismo', dodao je Bajović.

Toro Caffeovci su se osvrnuli i na odnos Tomislava Tolušića i Andreja Plenkovića te su prokomentirali i fotografiju Tima Oreškovića i MOST-a. 'Fotografirali su se u crkvi, sve je jasno', rekao je Bajović.

Pripremajući izbornu strategiju za svoju stranku SMS, popularniju kao 'sedmi put', Zuber i Bajović su u goste pozvali Mirelu Holy, kako bi ima ona rekla kako je uspjela izgubiti svu potporu koju je imala prije prošlih parlamentarnih izbora.

'Slobodno prepišite program i statut od ORaH-a, pogotovo program jer smo mi bili jedina stranka koja se bavila programom, no birači su nas poistovjetili s pušenjem trave i bušenjem u Jadranu. Istina je i da građani biraju sebi slične, a ja nisam njima slična', komentirala je Holy.

'U programu ima možda malo previše ekologije, možemo to malo smanjiti?', pitao je Holy Zuber. 'To su smjernice EU, cirkularna ekonomija je nešto čemu se treba težiti', objasnila je Holy.

Pogledajte i prijašnje epizode Toro Caffea!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 05:17