NEVIĐENI SKANDAL

BEŠĆUTNOST DOKTORA RAZGNJEVILA JAVNOST Zašto je ovaj čovjek morao 12 km nositi leš svoje žene?

Indijska javnost ostala je u šoku nakon što je procurila vijest da je jedan muškarac čak 12 kilometara nosio leš svoje mrtve supruge! Naime, bolnica u gradu Bhawanipatna odbila je jadnom čovjeku osigurati vozilo tako da je Dana Majhi stvar preuzeo u svoje ruke i sa svojom mrtvom suprugom odlučio krenuti put sela.

Supruga gospodina Majhija, Amang, umrla je od tuberkuloze, a Dana je objasnio kako je njihovo selo udaljeno 60 kilometara i da nije imao novca kako bi osigurao prijevoz.

Bolnica se oglasila odmah nakon što je incident procurio u javnost i demantirala navode da nisu pomogli unesrećenom muškarcu.

- Žena je primljena u bolnicu u utorak te je umrla iste večeri. Suprug je uzeo tijelo bez da je ikome išta rekao - rekao je liječnik B. Brahma.

S druge strane,verzija gospodina Majhija je dijamentralno suprotna. On je potvrdio da mu je žena umrla u utorak, ali je dodao da je liječničko osoblje stalno vršilo pritisak na njega da makne mrtvo tijelo...

- Molio sam sve da mi osiguraju vozilo, ali nitko me nije htio ni poslušati. S obzirom da sam siromah i da si ne mogu priuštiti neki drugi prijevoz, nisam imao izbora nego svoju mrtvu suprugu prebaciti preko ramena i nositi.

Jadnik je zajedno sa svojom 12-godišnjom kćeri prehodao 12 kilometara sve dok zapanjeni prolaznici nisu intervenirali i slomili ljude iz bolnice i nagovorili ih da pošalju ambulantno vozilo.

Nakon što je ova grozna priča izašla u javnost, ministar Naveen Patnaik je zatražio hitnu istragu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:38